Trasarea liniilor de pantă

Trasarea liniilor înclinate (declivităţilor) constă în materializarea înălţimii punctelor de capăt şi a punctelor intermediare, astfel încât linia ce trece prin punctele respective să formeze panta sau rampa impusă prin proiect.

 

Declivităţile pot să fie pozitive şi în acest caz se numesc rampe, iar cele negative se numesc pante.

 

Trasarea liniilor înclinate se întâlneşte frecvent la trasarea declivităţilor căilor de comunicaţie, a rigolelor de scurgere a apelor, a tranşeelor etc. Aplicarea pe teren a liniilor înclinate se efectuează cu ajutorul nivelelor, teodolitelor şi cu ajutorul setului de teuri.

 

Pentru prestarea unor astfel de servicii cu respectarea întocmai a legislaţiei actuale, întotdeauna vă puteţi baza pe echipa noastră a cărui profesionalism şi experienţă în domeniu garantează realizarea unei lucrari de trasare a liniilor de panta, precisă şi implicit corectă datorită instrumentelor performante ce asigură o bună interpretare.

 

Indiferent despre ce panta sau rampa este vorba, pentru a solicita o ofertă conform situaţiei dumenavoastră nu ezitați să ne contactați atât telefonic cât și prin e-mail.

Poate sunteți interesați și de:
Trasarea cotelor

Aveți nevoie de trasarea cotei?

Trasare limite proprietate

Dețineți un imobil și doriți trasarea acestuia (înțărușarea terenului)?

Trasarea fundației

Doriți trasarea fundației viitoarei construcții?

Ridicare topografică

Aveţi nevoie de ridicarea topografică a imobilului pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie sau de demolare?

Valorile ce ne orientează activitatea:
Pentru informaţii suplimentare specifice situaţiei dumneavoastră sau eventuale colaborări: