Relevee birouri

Aveți nevoie de un releveu pentru proiectul dumneavoastra?

Vi s-a cerut la bancă releveul apartamentului? În mod clar aveți nevoie de un releveu al apartamentului în cel mai scurt timp pentru a vă garanta obţinerea finanţării sau vânzării apartamentului.

Ce insemnă un releveu?

Din punct de vedere al definiției, releveul reprezintă operația de măsurare și de desenare la scară a elementelor care compun o construcție sau un ansamblu de construcții.

Releveul cuprinde indicarea cotelor și suprafețelor fiecărei încăperi în parte ceea ce duce la o estimare corectă și precisă a proprietății.

Scara de reprezentare diferă în funcție de gradul de detaliere și suprafața apartamentului, acesta fiind 1:50 sau 1:100.

Ce acte am nevoie?

Pentru realizarea releveului este necesar să dețineţi extrasul de carte funciară al apartamentului sau orice act de proprietate (contract de vânzare –cumpărare, contract de donație, sentință civilă,etc.) din care să rezulte numărul cărții funciare,numărul topografic sau cadastral al apartamentului.

În cât timp este gata?

Timpul de execuţie al unui releveu diferă de la caz la caz în funcţie de scopul acestuia şi suprafaţa relevată.

De exemplu:

  • pentru programele de creditare:prima casă,credite imobiliare etc., timpul de execuţie variază între 24 şi 48 de ore după efectuarea măsurătorii, astfel încât dosarul să intre la finanțare fără să întâmpine dificultăți.

Releveele sunt întocmite conform anexei 1.37 al ordinului 700/2014,ștampilate de persoană autorizată ANCPI (Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara).

Cât costă?

Prețul unui releveu pentru birou  variază în funcție de suprafată și locația imobilului.

 

Indiferent despre ce birou este vorba, pentru a solicita o ofertă conform situaţiei dumenavoastră nu ezitați să ne contactați atât telefonic cât și prin e-mail.

 

Pentru excelență în afaceri!

 
Poate sunteți interesați și de:
Relevee

Aveți nevoie de releveul proprietăţii dumneavoastră?

Releveu garsonieră

Aveți nevoie de releveul garsonierei pentru banca dumneavoastră?

Releveu casă

Aveți nevoie de releveul casei pentru banca dumneavoastră?

Relevee construcţii

Aveți nevoie de releveul costrucţiei pentru proiectul dumneavoastră?

Valorile ce ne orientează activitatea:
Pentru informaţii suplimentare specifice situaţiei dumneavoastră sau eventuale colaborări: