Culegere date cadastrale

Realizarea sau actualizarea evidenţei imobilelor de pe teritoriul unei comune, localităţi sau municipiu este un proces îndelungat ce are la bază mai multe operaţiuni, printre care şi cea de culegere date cadastrale.

Cu o vastă experienţă în desfăşurarea unor astfel de proiecte, echipa noastră este un partener de încredere care poate fi solicitat oricând pentru acest gen de servicii.

 

Scopul unei lucrări de culegere date cadastrale

 

Lucrările de culegere date cadastrale urmăresc identificarea anumitor informaţii legate de imobilele aflate pe raza unor unităţi administrativ-teritoriale precum cele amintite. Este vorba despre următoarele informaţii:

  • limitele de proprietate;
  • categoria de folosinţă;
  • numele proprietarului, domiciliul sau sediul acestuia în funcţie de statut (persoană fizică sau juridică), CNP-ul şi alte detalii asemănătoare.

 

Realizate pe teren, culegerile de această natură presupun totodată şi identificarea acelor construcţii care au caracter permanent, respectiv actele în baza cărora sunt utilizate imobilele.

 

Când este nevoie de o culegere date cadastrale?

 

Având în vedere tipul informaţiilor ce urmează a fi identificate, activitatea de culegere date cadastrale este necesară pentru întocmirea cărţii funciare definitive a unui municipiu, oraş etc. Aşadar, o astfel de operaţiune este demarată în vederea înscrierii în cartea funciară din oficiu a imobilelor care nu figurează în cadrul acestui registru public.

 

Suntem specialişti în materie de culegere date cadastrale şi avem o experienţă bogată în ceea ce priveşte realizarea interviurilor în acest sens (aproximativ 4700 de imobile), un aspect ce ne recomandă pentru o eventuală colaborare. Detalii legate de acest serviciu le puteţi afla contactandu-ne direct!

Poate sunteți interesați și de:
Intabulări

Intabularea și cadastrul sunt formalități pe care trebuie să le indepliniți pentru a vă asigura legalitatea proprietății.

Dezmembrari cadastrale

Este operația tehnică de împarțire a unei suprafețe în mai multe suprafețe egale sau inegale.

Rectificări suprafeţe

Aveți un imobil iar suprafața acestuia nu corespunde cu suprafața din acte?

Ridicare topografică

Aveţi nevoie de ridicarea topografică a imobilului pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie sau de demolare?

Valorile ce ne orientează activitatea:
Pentru informaţii suplimentare specifice situaţiei dumneavoastră sau eventuale colaborări: