PAD – Plan de Amplasament si Delimitare

Vreți să vindeți sau să cumparați un teren?

Vi s-a cerut planul de amplasament al imobilului și nu îl aveți?

Atunci în mod clar aveți nevoie de un plan de amplasament al proprietății dumneavoastră în cel mai scurt timp fără prea mari bătăi de cap.

Ce înseamnă PAD?

Pad-ul (Plan de Amplasament și Delimitare al Imobilului) – reprezintă schița unui teren construit sau nu realizată în baza măsuratorilor topografice întocmite de un cadastrist autorizat. Acest PAD cuprinde: schița terenului, scara la care a fost întocmit, numărul cadastral, suprafața imobilului, categoria de folosință, adresa, date referioare la construcții (dacă este cazul) și mențiuni în ceea ce privește terenul și/sau construcția.

Este parte a unei documentații cadastrale și este avizat de catre Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Ce acte am nevoie? 

Pentru a putea realiza planul de amplasament al imobilului corect și precis va trebui să dețineți extrasul de carte funciară al proprietății și bineînțeles să cunoasteți limitele imobilului.

În cat timp este gata?

Timpul de execuţie al unui plan de amplasament diferă de la caz la caz în funcţie de scopul acestuia şi suprafaţa imobilului.

Planurile de amplasament sunt întocmite conform anexei 1.35 al ordinului 700/2014, ștampilate de persoană autorizată ANCPI (Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară).

Planurile de amplasament sunt realizate în sistemele de proiecție naționale. (Stereografic 1970 și Marea Neagră 1975)

Cât costă?

Prețul unui plan de amplasament și delimitare al imobilului variază în funcție de suprafată și locația imobilului.

Indiferent despre ce plan este vorba, pentru a solicita o ofertă conform situaţiei dumenavoastră nu ezitați să ne contactați atât telefonic cât și prin e-mail.

Pentru excelență în afaceri!

Valorile ce ne orientează activitatea:
Pentru informaţii suplimentare specifice situaţiei dumneavoastră sau eventuale colaborări: