Scoaterea din circuitul agricol

Scoaterea unui teren din circuitul agricol aflat în extravilan se realizează în momentul în care se dorește schimbarea categoriei de folosință în cea de curți construcții pentru a putea construi pe acestea un obiectiv, o construcție. La finalul acestei operațiuni, terenul este introdus în intravilanul localității de care aparține.

 

Executarea lucrărilor de construcţii asupra unui teren este permisă numai dacă respectivul teren este încadrat în categoria de folosinţă corespunzătoare, respectiv curţi construcţii. Procedura de autorizare a lucrărilor de construcţii pentru terenuri agricole presupune, în principiu, scoaterea anterioară a terenului din circuitul agricol.

 

La final, proprietarul imobilului primește documentația cadastrală formată din deciza finală de scoatere a terenului din circuitul agircol;

 

Pentru documentația necesară, pașii ce trebuie urmați în demersul acesta, precum și pentru oferta nostră de preț, vă rugăm să ne contactați.

Poate sunteți interesați și de:
Intabulări

Intabularea și cadastrul sunt formalități pe care trebuie să le indepliniți pentru a vă asigura legalitatea proprietății.

Dezmembrari cadastrale

Este operația tehnică de împarțire a unei suprafețe în mai multe suprafețe egale sau inegale.

Rectificări suprafeţe

Aveți un imobil iar suprafața acestuia nu corespunde cu suprafața din acte?

Ridicare topografică

Aveţi nevoie de ridicarea topografică a imobilului pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie sau de demolare?

Valorile ce ne orientează activitatea:
Pentru informaţii suplimentare specifice situaţiei dumneavoastră sau eventuale colaborări: