Dezmembrari cadastrale

Din punct de vedere tehnic, dezmembrarea este operația tehnică de împarțire a unei suprafețe de teren înscrisă în cartea funciară în mai multe suprafețe egale sau inegale.

 

Indiferent despre ce dezmembrări cadastrale este vorba, avem pregătirea necesară pentru a soluţiona problema dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil, cu tot ce presupune ea: efectuarea măsurătorilor, alcătuirea dosarului, avizarea acestuia şi in final predarea proiectului.

 

În cazul în care dețineți o parcelă de teren în intravilan sau extravilan pe care doriți să o dezmembrați, vă putem ajuta.

 

Totodată, pentru fiecare din suprafețele obținute vom obține cadastrul și intabularea.

 

Indiferent despre ce dezmembrări cadastrale este vorba, avem pregătirea necesară pentru a soluţiona problema dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil, cu tot ce presupune ea: efectuarea măsurătorilor, alcătuirea dosarului, avizarea acestuia şi în final predarea proiectului.

 

În cazul în care dețineți o parcelă de teren în intravilan sau extravilan pe care doriți să o dezmembrați, vă putem ajuta.

De asemenea, va stăm la dispoziţie pentru informaţii suplimentare şi eventuale nelămuriri, aşadar nu ezitaţi să ne contactaţi!

 

Poate sunteți interesați și de:
Intabulări

Intabularea și cadastrul sunt formalități pe care trebuie să le indepliniți pentru a vă asigura legalitatea proprietății.

Dezmembrări terenuri

Detineți un teren și doriți să-l dezmembrați în mai multe părți?

Dezmembrări apartamente

Dețineți un apartament și doriți dezmembrarea acestuia?

Dezmembrări case

Dețineți o casă și doriți dezmembrarea acesteia în mai multe părți?

Valorile ce ne orientează activitatea:
Pentru informaţii suplimentare specifice situaţiei dumneavoastră sau eventuale colaborări: