Intabulare garsoniere

Înscrierea în Cartea Funciară (intabulare) a unei garsoniere are aceeași funcție cu cartea de identitate pentru o persoană.

 

Dețineți o grasonieră și doriți să o intabulați?

 

Doriți ca această intabulare a garsonierei să se realizeze fără bătăi de cap?

 

Cunoscută şi sub denumirea de intabulare, înscrierea în cartea funciară se impune şi în eventualitatea modificării sau transmiterii acestui drept de la o persoană la alta.

 

Existenţa unei garsoniere şi dovada reală că dreptul de proprietate asupra acestuia aparţine într-adevăr persoanei care susţine acest lucru se poate demonstra prin înscrierea garsonierei respective în aşa-numită carte funciară.

 

De asemenea, în cartea funciară se pot înscrie şi alte transmisiuni de drepturi, raporturi de natură juridică şi alte schimbări care intervin în situaţia unei garsoniere.

 

Fie că va aflaţi la prima înregistrare a unui apartament sau doriţi actualizarea datelor din cuprinsul carţii funciare, suntem alături de dumneavoastră la fiecare pas pe care această procedura îl presupune. De asemenea, va stăm la dispoziţie pentru informaţii suplimentare şi eventuale nelămuriri, aşadar nu ezitaţi să ne contactaţi!

 

Pentru excelență în afaceri!

 

Poate sunteți interesați și de:
Intabulări terenuri

Dețineți un teren și doriți să-l intabulați?

Intabulări

Intabularea și cadastrul sunt formalități pe care trebuie să le indepliniți pentru a vă asigura legalitatea proprietății.

Intabulări apartamente

Dețineți un apartament și doriți să-l intabulați?

Intabulări case

Dețineți o casă și doriți să o intabulați?

Valorile ce ne orientează activitatea:
Pentru informaţii suplimentare specifice situaţiei dumneavoastră sau eventuale colaborări: