Trasarea fundației

Trasarea în detaliu a fundaţiilor cuprinde: trasarea gropilor de fundaţii, trasarea corpului fundaţiei şi ridicările de execuţie ale fundaţiilor.

 

Gropile de fundaţii se execută pe întreaga suprafaţă a construcţiei proiectate sau numai pe di­recţia zidurilor portante sau de compartimentare.

 

După terminarea şi verificarea gropii de fundaţie se trece la trasarea corpului fundaţiei care se prezintă sub forma unei fundaţii continue, fundaţii pe piloţi, fundaţii din prefabricate de beton armat, fundaţii tip pahar etc

 

După ce cofrajul a fost recepţionat se trece la executarea betonării. După tur­narea fundaţiei, se de­termină câteva cote prin nivelment geometric care se compară cu cele proiectate.

 

Pentru prestarea unor astfel de servicii cu respectarea întocmai a legislaţiei actuale, întotdeauna vă puteţi baza pe echipa noastră a cărui profesionalism şi experienţă în domeniu garantează realizarea unei lucrari de trasare a fundatiei precisă şi implicit corectă datorită instrumentelor performante ce asigură o bună interpretare.

 

Indiferent despre ce fundatie  este vorba, pentru a solicita o ofertă conform situaţiei dumenavoastră nu ezitați să ne contactați atât telefonic cât și prin e-mail.

 
Poate sunteți interesați și de:
Planuri de situaţie

Aveți nevoie de planul de situație?

Trasare limite proprietate

Dețineți un imobil și doriți trasarea acestuia (înțărușarea terenului)?

Trasarea fundației

Doriți trasarea fundației viitoarei construcții?

Ridicare topografică

Aveţi nevoie de ridicarea topografică a imobilului pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie sau de demolare?

Valorile ce ne orientează activitatea:
Pentru informaţii suplimentare specifice situaţiei dumneavoastră sau eventuale colaborări: