Studiu carte funciară

Doriţi să aveţi parte de ajutor profesional în ceea ce priveşte un studiu de carte funciară?

 

Vreţi să ştiţi exact ce se află în cuprinsul cărţii funciare?

 

Nimic mai simplu! Trebuie doar să ne contactaţi în acest sens iar noi ne vom ocupa ca studiul efectuat să scoată la suprafaţă acele informaţii şi aspecte de interes din cartea funciară a unui imobil!

 

Ce este un studiu de carte funciară?


Operaţiune de cercetare amănunţită şi analiză, studiul cărţii funciare este o sarcină aparent uşoară dar care necesită anumite cunoştinţe de specialitate din partea celui care o întreprinde pentru economisire de timp şi bineînţeles, obţinerea unor rezultate corecte, ce reflectă realitatea.

 

Deseori sunt întâlnite cazuri în care extrasul de carte funciară pentru informare nu este suficient pentru a oferi informaţii complete în legătură cu anumite imobile şi aspecte conexe.

 

În astfel de situaţii se impune realizarea unui studiu pe baza documentelor găsite în arhiva cărţii funciare.

 

Scopul unui studiu de carte funciară

 

Scopul unei astfel de operaţiuni este aşadar de obţinerea informaţilor în funcţie de nevoile solicitantului, informaţii legate de istoricul unui imobil (teren sau construcţie), identitatea proprietarilor, aflarea unui număr topografic, a suprafeţei unor imobile, drepturi legate de acestea, aspecte din trecut care au determinat starea juridică din prezent a unui imobil, data exactă şi anul de când nu au mai fost realizate operaţiuni de carte funciară etc.

 

Toate aceste informaţii şi nu numai sunt aflate prin identificarea şi studiul planurilor, a registrelor, hărţilor şi altor documente ce se regăsesc în arhiva cărţii funciare.

 

Pretul unui studiu de carte funciara difera de la o situatie la alta deoarece carte funciara reprezinta cartea de identitate a unui teren si din fericire nu suntem la fel.

 

Suntem în măsură pentru a realiza un studiu de carte funciară întrucât deţinem cunoştinţe de specialitate şi experienţă în prestarea unor astfel de servicii.

 

Vă aşteptăm solicitările prin intermediul uneia dintre modalităţile de contact afişate pe site-ul nostru.

Poate sunteți interesați și de:
Cartea funciară

Cartea funciară reprezintă registrul public al proprietăţii imobiliare.

Înscrierea in cartea funciară

Doriţi să înscrieţi un imobil in cartea funciară?

Extrasul de carte funciară

Aveţi nevoie de un extras de carte funciară?

Radieri din cartea funciară

Doriţi radierea dezmembrămintelor dreptului de proprietate?

Valorile ce ne orientează activitatea:
Pentru informaţii suplimentare specifice situaţiei dumneavoastră sau eventuale colaborări: