Despre noi

Topograf-braşov.ro reprezintă imaginea digitală a societăţii S.C. Cadastral Cris S.R.L, companie cu capital românesc, înfiinţată în anul 2013 din dorinţa de a se identifica în domeniul cadastrului şi topografiei, ajutându-i pe beneficiari să işi ducă la bun sfârşit proiectele .

Datorită  experienţei acumulate şi a diversităţii proiectelor,  reuşim  să ne facem  prezenţa în peste 100 de lucrări cadastrale anuale,  alegând cel mai scurt drum prin birocraţia româneasca.

Cu ajutorul  echipamentelor (aparaturii) profesionale  reuşim  să executăm măsurători de precizie ridicată, fapt ce atrage luarea celei mai bune decizii.

Pentru a vedea de ce suntem în stare, nu trebuie decât să ne contactaţi, iar împreună vom găsi soluţia optimă pentru proiectul dumneavoastră.

SC Cadastral Cris SRL

Pentru oameni exigenţi

Activitatea noastră

După cum se cunoaşte prea bine, activitatea unui topograf reprezintă  aceea preocupare de a măsura.

Efectiv măsoară tot ce-l înconjoară  pentru a calcula, analiza, previne şi obţine informaţii esenţiale necesare oricărei activităţi.

Activitatea noastră se bazează pe execuţie ,oferind un serviciu profesionist, dar prietenos, bazat pe respectarea termenelor, furnizarea de informații concise, precise ajutandu-l pe beneficiar in alegerea celei mai bune decizii.

Oferim studii topografice pentru o mare varietate de proiecte oriunde pe teritoriul Romaniei.

Obiectivele noastre

Dorim să evoluăm, să creştem în mod continuu, să fim printre cei mai buni în domeniul nostru de activitate iar în acest sens, ne concentrăm mereu toate resursele şi cunoştinţele în fiecare lucrare asupra căreia ne punem amprenta.

Obiectivul nostru principal este să fim mai mult decât o societate care oferă servicii în domeniul său, ci un sprijin real pe care clienţii noştri ştiu că se pot baza oricând.

Misiune

Soluţii profesionale în domeniul Cadastrului și Topografiei adaptate nevoilor clientului.

Deviză

Lucrări şi studii de specialitate pentru oameni exigenţi!

Promisiune

Servicii de înaltă calitate şi cel mai important, soluţionarea cererilor în timp util pentru client.

Ofertă de preţ şi detalii suplimentare

Pentru o ofertă de preţ personalizată şi detalii suplimentare privind realizarea lucrărilor topografice, nu ezitati să ne contactaţi.