Extras Carte Funciară Online

Obține extrasul de carte funciară online. Cost unic – 50 Ron / extras de carte funciară sau extras de plan cadastral, pe ortofotoplan.

Extrasul de carte funciară pentru informare reprezintă situația cadastrală – juridică a imobilelor, la momentul întocmirii acestuia. Acesta conține informații cu privire la suprafața imobilului și descrierea acestuia, la dreptul de proprietate și eventualele sarcini existente asupra imobilului.

Extrasul de plan cadastral reprezintă secțiunea din planul cadastral, cu reprezentarea detaliilor liniare ale imobilului în cauză, a celor învecinate și a altor detalii liniare existente în baza de date grafică, la data ultimei actualizări, având ca suport ortofotoplanul.

Modaliatati de plată: Prin transfer bancar în contul societății S.C CADASTRAL CRIS S.R.L IBAN: RO57BTRLRONCRT0281532401

Modalitati de predare: Livrare prin E-Mail – primiți documentul în format electronic.

Puteti obtine un extras de carte funciara on-line doar daca cunoasteti:
1. Minim 2 din urmatoarele numere: Număr de Carte Funciară, Număr Cadastru, Număr Topografic
2. IDENTIFICATORUL ELECTRONIC:
– acest identificator este de forma 100572-C1-U2 (apartament), 100572-C3 (constructie) sau 100572 (teren)
– identificatorul electronic se poate obtine dintr-un extras de carte funciara anterior, din contractul de vanzare-cumparare incheiat incepand cu anul 2011
– identificatorul electronic trebuie sa il completati in campurile Numar Carte Funciara si Numar Cadastru

DATE IMOBIL:
DATE FACTURARE:
Pentru societățile comeciale:

*NOTA: 1. Extrasele de Carte Funciară sunt eliberate de catre Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară . ANCPI eliberează extrasele de carte funciară în aceeași zi din momentul înregistrării comenzii dar se poate ca acestea sa aibă întarziere de până la 3 zile (acest lucru depinde de sistemul informatic deținut de ANCPI). Primiți extrasul/ extras de plan cadastral, pe ortofotoplan pe email de îndată ce ajunge în posesia noastră.

2. Comenzile primite în intervalul orar 9:00 – 17:00, de luni până vineri, se vor onora în ziua respectivă, iar comenzile care sunt primite în afara intervalului, vor fi onorate în următoarea zi lucrătoare.

3. Dacă cartea funciară nu este convertită în format electronic, termenul de eliberare este de 3 zile din momentul confirmării plății.