Profile longitudinale

Pentru a se putea proiecta si executa o cale de comunicație se impune realizarea unor ridicari topografice pentru alcătuirea a două tipuri de profile: longitudinale si transversale.

 

Este necesar ca ridicările ce se execută să fie corespunzătoare în ceea ce privește precizia, deoarece se vor utiliza la întocmirea proiectului și la aplicarea acestuia în teren. Aceste lucrari se realizează atât la stadiul de proiectare cât și la cel de execuție.

 

Profilele longitudinale se realizează la scari convenabile conform gradului de detaliere.

 

Aveți nevoie de întocmirea profilelor topografice în vederea obținerii autorizației de construire?

 

Vă stăm la dispoziție cu servicii de specialitate, informații în legatură cu documentația necesară și detalii privind pașii ce trebuie sa îi urmați indiferent de motivul pentru care aveți nevoie pentru întocmirea profilelor topografice.

 

Dispunem de echipamente performante și tehnologii de ultimă generație pentru a putea soluționa problemele dumneavoastră rapid și cu eficiența maximă .

 

Lucrările sunt executate in conformitate cu legislația în vigoare, îndeplinind normele impuse de Agenția Națională de Cadastru si Publicitate Imobiliară.

 

Pentru o ofertă de preț personalizată și detalii suplimentare privind efectuarea profilelor topografice, nu ezitați să ne contactați.

Poate sunteți interesați și de:
Trasare limite proprietate

Dețineți un imobil și doriți trasarea acestuia (înțărușarea terenului)?

Profile transversale

Aveți nevoie de profile transversale?

Ridicare topografică

Aveţi nevoie de ridicarea topografică pentru proiectul dumneavoastră?

Calcul de volume

Aveți nevoie de un calcul de volum?

Valorile ce ne orientează activitatea:
Pentru informaţii suplimentare specifice situaţiei dumneavoastră sau eventuale colaborări: