Cadastru

Cadastrul este operaţiunea de înscriere în Registrul de Carte Funciară şi este obligatoriu la orice act de înstrainare a unui bun imobiliar, fie că este casă, apartament sau teren şi indiferent daca este vorba de o vânzare-cumpărare, donaţie, succesiune, partaj sau precontract de vânzare-cumpărare.

 

Vi se poate părea o pierdere de timp și chiar un efort inutil, însă trebuie să știți că înscrisul în Cartea Funciară vă poate salva de multe necazuri. Este mult mai ușor să vindeți dacă sunteți înscris în Cartea Funciară și aveți intabularea dreptului de proprietate.

 

Legile actuale nu permit vânzarea, ipotecarea, donaţia sau întocmirea certificatului de moştenitor al terenului sau construcţiei dumneavoastră dacă nu aveţi CADASTRU şi INTABULARE

 

Lucrările de cadastru pentru pot fi executate în regim sau normal sau de urgenţă, în funcţie de dorinţa dumneavoastră pentru diferite scopuri: intabulări, actualizări, comasări, dezmembrări, autorizaţii şi acorduri, etc.
Indiferent despre ce fel de situaţie este vorba, avem pregătirea necesară pentru a soluţiona problema dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil, cu tot ce presupune ea: efectuarea măsurătorilor, alcătuirea dosarului, avizarea acestuia şi în final predarea proiectului.

 

Pentru o ofertă de preţ personalizată şi detalii suplimentare privind efectuarea cadastrului şi întabulării, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Poate sunteți interesați și de:
Intabulări

Intabularea și cadastrul sunt formalități pe care trebuie să le indepliniți pentru a vă asigura legalitatea proprietății.

Dezmembrări cadastrale

Dezmembrarea este operația tehnică de împarțire a unei suprafețe de teren înscrisă în cartea funciară în mai multe suprafețe egale sau inegale.

Cartea funciară

Cartea funciară reprezintă registrul public, care cuprinde situaţia exactă a imobilelor, cat și proprietatea persoanelor fizice și juridice.

Ridicare topografică

Reprezintă ansamblu de operațiuni ce îmbină realizarea măsurătorilor pe teren cu analiza și interpretarea ulterioară a datelor adunate.

Valorile ce ne orientează activitatea:
Pentru informaţii suplimentare specifice situaţiei dumneavoastră sau eventuale colaborări: